Experienta de leadership despre care vei vorbi tot restul vietii tale!

sageata Program special creat pentru noul val de manageri si antreprenori romani​ sageata Intalniri cu lideri din business, arta, sport si societatea civila
sageata Redescoperirea leadershipului autentic sageata Observare si feedback pe intreaga durata a programului din partea unui coach si a unor facilitatori
sageata Activitati de leadership experiential unice in Romania​: supravietuire, teatru, simulari de business sageata  Planuri concrete de actiune, sesiuni de follow-up si intalniri de networking​ 

LEADERS Academy astazi este rezultatul celor 16 ani in care am participat activ la formarea liderilor din Romania. Iar abordarea neconventionala pe care o propunem si pe care te provocam sa o accepti si tu este dedicata liderului contemporan – autentic, mereu in miscare, inovativ si integru. 

desen-leaders-bun_la9

Coaching si facilitare

Cine esti? Care este busola ta morala? La ce visezi? Care este mediul in care iti place sa lucrezi? Cum poti sa pastrezi autenticitatea ta si a oamenilor pe care ii conduci? Care este stilul tau de leadership?

Pe durata intregului proces de invatare vei fi acompaniat de un coach profesionist care te va ajuta sa iti raspunzi la aceste intrebari, sa te redescoperi si sa iti maximizezi potentialul. De asemenea, fiecare activitate in parte se va desfasura sub atenta supraveghere a unui facilitator care iti va oferi feedback si iti va raspunde la intrebari. 
 

Activitati experientiale

Majoritatea limitelor noastre sunt psihologice, iar mintea noastra actioneaza conform aceluiasi tipar, chiar daca suntem nevoiti sa luam o decizie strategica pentru businessul nostru, sa alergam un maraton sau sa spunem un monolog in fata unui public numeros. 

Fie ca va trebui sa construiesti pentru prima data o ambarcatiune, sa iti pregatesti singur hrana sau sa pui in scena o piesa de teatru, la LEADERS Academy vei experimenta leadershipul la cel mai inalt nivel. Te vom scoate din zona de confort, te vom provoca sa iti depasesti limitele si te vom ajuta sa constientizezi care este atitudinea si comportamentul tau in astfel de situatii. Cat de repede iti pui bariere? Cum le depasesti? Ce te motiveaza? Ce te blocheaza? Ce te face sa renunti? Cum reactionezi in situatii de stres si oboseala? Cum ii percepi pe cei din jur? Cum lucrezi in echipa?

foto_2

 

S​imulari de business

Vei lua parte la un experiment unic in Romania. O sa construiesti un business de la zero sau sa conduci o afacere deja existenta si totul se va desfasura contra timp si sub indrumarea unui antreprenor de succes – pe bani reali, avand clienti reali. O sa ai astfel oportunitatea sa-ti exersezi abilitatile de lider in situatii noi, pline de schimbari.

foto_simulare

simulare_sucuri dragos_anastasiu simulare_concert

 

​Intalniri cu lideri

​Aducem la LEADERS Academy exemple de lideri autentici care sa te inspire. Vei avea sansa sa vezi leadershipul la 360 de grade prin experien​tele practicienilor din business, arta, sport, medicina sau societatea civila. Vei invata din povestile liderilor invitati si totodata iti vor putea raspunde la intrebarile pe care le ai despre leadership.

caroline_fernolend2

florentin_tuca lucian_boia chirs_simion

 

Iar experienta LEADERS Academy nu se opreste dupa cele 6 zile. La sfarsitul programului te vom ajuta sa concepi un plan de actiune si un set de obiective personale si profesionale, iar apoi, te vom sprijini sa le indeplinesti.


  • Newsletter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Flickr
  • YouTube
  • Instagram
  • Pinterest